Lekker uitgerust - Reisverslag uit Helsinki, Finland van Evelyn Knipa - WaarBenJij.nu Lekker uitgerust - Reisverslag uit Helsinki, Finland van Evelyn Knipa - WaarBenJij.nu

Lekker uitgerust

Door: evelynlapland

Blijf op de hoogte en volg Evelyn

17 Januari 2011 | Finland, Helsinki

Nu vanuit het basishotel, de verbinding in het huisje is vreselijk, internet lukt bijna niet maar aangezien het vanaf hier gratis is kan ik jullie op de hoogte houden, echter, de foto's laten op zich wachten, ik probeer t later nog anders word t vanuit de thuis pc.
Waren net op tijd voor t ontbijt, t wordt nu weer licht. De meeste excursies zijn al vertrokken, wij gaan met een taxi naar Rovaniemi en vanavond..... de HUSKYSAFARI.....

YEAH

• 17 Januari 2011 - 09:03

Zarrin:

Lieverds...

Dikke knuffel!!! Geniet ervan. :-)

xxx

• 17 Januari 2011 - 18:51

Robin:

veel plezier op de huskysafari!!!!
    xxx

• 17 Januari 2011 - 19:31

Trudie:

Veel plezier!

• 18 Januari 2011 - 09:57

Marion:

Geniet van deze aparte maar supermooie vakantie!

Groetjes

Marion

• 18 Januari 2011 - 16:53

Sandy & Priscilla:

Hallo Lieve Evelyn,Yvon en Robin,

Zwaar onder de indruk zijn wij al jullie mooie verhalen en fotos aan het bekijken. WOW!!!! Geniet nog van de resterende dagen meld van tevoren wanneer jullie langs komen en dan zorgen wij voor wat lekkers op kantoor als jullie ons al jullie fotos komen laten zien!!!!!!!

Dikke knuffel!

• 27 Januari 2011 - 19:47

Lisette:

WOOOOOOOOOW evelyn!!!

Ik ben zooooooooooooooooooooooooooooooo jaloers. Super!!!! Dit wil ik zeker ook ooit eens doen :D.

Te gek dat jullie er voor gegaan zijn. Dit is one of al lifetime event!!! Geweldig.

xx Lisette